Reply To: QFIPro deletes all after MORE tag in posts

#971
Kelly Brady
Participant

Hi Martin – thanks for the response. I ran your plugin on a copy of my site on a separate test account, so no damage was done to my production site.

Let me clarify a few things. The More Tag I am referring to is in posts where the “Read More” was inserted into the post manually by the author. It appears in the post as the literal text: “<!–more–>” (without the quotes).

As I am changing themes (hence the use of your plugin), I no longer need manually inserted “Read More”‘s, so I have developed a workaround. Before running your plugin I will use the plugin “Better Search Replace” to replace the “<!–more–>” with a blank value. I except then your plugin will work for me.

I wanted to let you know as the issue does not seem to relate to images. It seems everything after the “<!–more–>” is lost, even if it is only text and there are no images.

Kelly

Choose your currency:

Close
Converted prices are for reference only - all orders are charged in € Euros (€) EUR.
  • USDUS Dollars ($)
  • EUREuros (€)
  • GBPPounds Sterling (£)
  • CADCanadian Dollars ($)
  • AUDAustralian Dollars ($)
  • BRLBrazilian Real (R$)
  • INRIndian Rupee (₹)
  • CZKCzech Koruna
  • DKKDanish Krone
  • HKDHong Kong Dollar ($)
  • HUFHungarian Forint
  • ILSIsraeli Shekel (₪)
  • JPYJapanese Yen (¥)
  • MYRMalaysian Ringgits
  • MXNMexican Peso ($)
  • NZDNew Zealand Dollar ($)
  • NOKNorwegian Krone
  • PHPPhilippine Pesos
  • PLNPolish Zloty
  • SGDSingapore Dollar ($)
  • SEKSwedish Krona
  • CHFSwiss Franc
  • TWDTaiwan New Dollars
  • THBThai Baht (฿)
  • TRYTurkish Lira (₺)
  • RUBRussian Rubles