No Image Set

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1227
    Thomas Stelter
    Participant

    Hello,

    I have some old images that aren’t in the media library. Thus, i’ve selected:

    *Set the first image as featured image
    *Take the first post image from current site domain, copy and add it to the media library if not available there.
    *Consider only posts without featured image
    *Time filter

    For “Future Featured Image” i get “No Image Set”

    Any idea how i can fix this?

    Thanks!!

    #1235
    Martin Stehle
    Moderator

    Would you please tell the address of the site? I would take a look at it.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Choose your currency:

Close
Converted prices are for reference only - all orders are charged in € Euros (€) EUR.
  • USDUS Dollars ($)
  • EUREuros (€)
  • GBPPounds Sterling (£)
  • CADCanadian Dollars ($)
  • AUDAustralian Dollars ($)
  • BRLBrazilian Real (R$)
  • INRIndian Rupee (₹)
  • CZKCzech Koruna
  • DKKDanish Krone
  • HKDHong Kong Dollar ($)
  • HUFHungarian Forint
  • ILSIsraeli Shekel (₪)
  • JPYJapanese Yen (¥)
  • MYRMalaysian Ringgits
  • MXNMexican Peso ($)
  • NZDNew Zealand Dollar ($)
  • NOKNorwegian Krone
  • PHPPhilippine Pesos
  • PLNPolish Zloty
  • SGDSingapore Dollar ($)
  • SEKSwedish Krona
  • CHFSwiss Franc
  • TWDTaiwan New Dollars
  • THBThai Baht (฿)
  • TRYTurkish Lira (₺)
  • RUBRussian Rubles