No images are considered

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Martin Stehle 2 months, 1 week ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #16935

    bigbearlio
    Participant

    That’s for me a big problem.
    First of all I’m working local with Xammp.
    I’m importing from database thousands of custom posts type.
    Before I imported all the images in the media library with the plugin “Add from server” so now all the images are in the right folder as in the original old site still online.
    But whatever action I select in Bulk Edit to have the attached image selected as featured image, nothing happens.
    I tried all the possible combination and I preview only the result, but every time no images appear.

    1 Set the first image as featured image.
    2 I tried all the option excluding only those that import images
    3 I select this: Attach image to post after set as featured: ….
    4 I select this: Post Type Filter
    5 I leave selected only the Poetry CPT.
    and preview the selection:
    For every link to a post I only obtain No image set No image set
    But if I check the post, the image is there as thumbnail (from add media), but the plugin cant see any.

    What can I do now?
    Thanks in advance

    old Lio

    #16936

    Martin Stehle
    Moderator

    Please try the option for “images from the same domain”. If not successfull please response.

    #16945

    bigbearlio
    Participant

    Thanks for the reply Martin.

    I tried but no difference 🙁

    #16952

    Martin Stehle
    Moderator

    You wrote that you use a localhost. If the site is on a public server I will take a close look to the HTML code. In your case I must guess.

    Please provide me an example of the HTML code of one of the images.

    #16954

    bigbearlio
    Participant

    Not sure what You need to see.
    I can provide some screenshots for some page.
    For example I have a page imported with an image attached (and visible)
    in LOCAL: …/poesie/charles-bukowski-before-aids/ but the image attached was not put as featured image.
    And in my new theme I need to have always a featured image.
    In this case the html link (I think ….) is

    <a href=/wp-content/uploads/2016/02/Charles-Bukowski-before-Aids.jpg"><img class="alignleft size-medium wp-image-26264" src="/wp-content/uploads/2016/02/Charles-Bukowski-before-Aids-175x300.jpg" alt="Charles-Bukowski-before-Aids" width="175" height="300" /></a>

    and the image is there with all its thumbnails.
    But for the plugin nothing is there: normally the reply is “No image set No image set” sometimes is all clean, no words.

    Thanks
    Lio

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by  Martin Stehle. Reason: Removed full file paths for security reasons
    #16958

    Martin Stehle
    Moderator

    That is the correct code. It is flawless so I have to try some researches on your server. In your case of a localhost I have no access to your server. Either we do a joint session with TeamViewer so that I can access the local site on your computer, or I offer you the refund of your purchase amount.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.

Choose your currency:

Close
Converted prices are for reference only - all orders are charged in € Euros (€) EUR.
  • USDUS Dollars ($)
  • EUREuros (€)
  • GBPPounds Sterling (£)
  • CADCanadian Dollars ($)
  • AUDAustralian Dollars ($)
  • BRLBrazilian Real (R$)
  • INRIndian Rupee (₹)
  • CZKCzech Koruna
  • DKKDanish Krone
  • HKDHong Kong Dollar ($)
  • HUFHungarian Forint
  • ILSIsraeli Shekel (₪)
  • JPYJapanese Yen (¥)
  • MYRMalaysian Ringgits
  • MXNMexican Peso ($)
  • NZDNew Zealand Dollar ($)
  • NOKNorwegian Krone
  • PHPPhilippine Pesos
  • PLNPolish Zloty
  • SGDSingapore Dollar ($)
  • SEKSwedish Krona
  • CHFSwiss Franc
  • TWDTaiwan New Dollars
  • THBThai Baht (฿)
  • TRYTurkish Lira (₺)
  • RUBRussian Rubles