Not Finding First Image in Posts

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #2760
    Byron Wilkins
    Participant

    Greetings. Just installed it and I believe I’m running it properly, but the plugin is not finding the first image. Here’s the URL:

    http://webcomicalliance.com/

    We’re using an older theme called Magloss V2 and I want to change to a newer them, but none of our posts have Featured Images, but they do have a specific first image.

    I tried turning off all the plug-ins, but that didn’t’ work either. The site is on WordPress 4.4.1 with PHP 5.6. Thanks for any input.

    #2815
    Martin Stehle
    Moderator

    Hello Byron, sorry for the late answer. Strange, because in your website there are enough hints for the plugin to find the first content image. Please send me the login credentials of your WP backend to info@quickfeaturedimages.com. I would take a look at it.

    • This reply was modified 4 years, 10 months ago by Martin Stehle.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Choose your currency:

Close
Converted prices are for reference only - all orders are charged in € Euros (€) EUR.
  • USDUS Dollars ($)
  • EUREuros (€)
  • GBPPounds Sterling (£)
  • CADCanadian Dollars ($)
  • AUDAustralian Dollars ($)
  • BRLBrazilian Real (R$)
  • INRIndian Rupee (₹)
  • CZKCzech Koruna
  • DKKDanish Krone
  • HKDHong Kong Dollar ($)
  • HUFHungarian Forint
  • ILSIsraeli Shekel (₪)
  • JPYJapanese Yen (¥)
  • MYRMalaysian Ringgits
  • MXNMexican Peso ($)
  • NZDNew Zealand Dollar ($)
  • NOKNorwegian Krone
  • PHPPhilippine Pesos
  • PLNPolish Zloty
  • SGDSingapore Dollar ($)
  • SEKSwedish Krona
  • CHFSwiss Franc
  • TWDTaiwan New Dollars
  • THBThai Baht (฿)
  • TRYTurkish Lira (₺)
  • RUBRussian Rubles