QFI does not see my custom post type

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #3032
    Marlan Winter
    Participant

    Martin & team,

    Love the plug-in and sure want it to work. I have a database with three different custom post types all defined via a custom plug-in. I have about 20K pages w/ the custom post types.

    I would LOVE to set the featured image based on a combination of the custom post type AND a search. It would save me a lot of work!

    But right now, QFI doesn’t seem to be finding my custom post types.

    More than happy to do a Skype session if it helps.

    Any clues? What kind of debug info would you need.

    Cheers,
    Marlan

    #3033
    Marlan Winter
    Participant

    I solved my problem. I had to add thumbnail support to my custom post type.

    #3044
    Martin Stehle
    Moderator

    Fine! I could not say it better.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.

Choose your currency:

Close
Converted prices are for reference only - all orders are charged in € Euros (€) EUR.
  • USDUS Dollars ($)
  • EUREuros (€)
  • GBPPounds Sterling (£)
  • CADCanadian Dollars ($)
  • AUDAustralian Dollars ($)
  • BRLBrazilian Real (R$)
  • INRIndian Rupee (₹)
  • CZKCzech Koruna
  • DKKDanish Krone
  • HKDHong Kong Dollar ($)
  • HUFHungarian Forint
  • ILSIsraeli Shekel (₪)
  • JPYJapanese Yen (¥)
  • MYRMalaysian Ringgits
  • MXNMexican Peso ($)
  • NZDNew Zealand Dollar ($)
  • NOKNorwegian Krone
  • PHPPhilippine Pesos
  • PLNPolish Zloty
  • SGDSingapore Dollar ($)
  • SEKSwedish Krona
  • CHFSwiss Franc
  • TWDTaiwan New Dollars
  • THBThai Baht (฿)
  • TRYTurkish Lira (₺)
  • RUBRussian Rubles